Uzupełnienie dot. informacji: Enologię jako kierunek studiów uruchomiono w woj. lubuskim
Dzień dobry, wszelkie informacje o studiach podyplomowych, także o enologii, znajdują się na stronie: http://www.dk.uz.zgora.pl/podyplomowe.php
pozdrawiam
Ewa Sapeńko
Rzecznik prasowy
Uniwersytetu Zielonogórskiego
ul. Licealna 9
65-417 Zielona Góra
www.uz.zgora.pl(..)
Członek Stowarzyszenia
PR i Promocji Uczelni Polskich
From: Adam Fularz [mailto:adam.fularz@wieczorna.pl]
Sent: Monday, February 03, 2020 4:14 PM
To: Ewa Sapeńko
Subject: Fwd: dot. informacji: Enologię jako kierunek studiów uruchomiono w woj. lubuskim
Proszę o pomoc w pisaniu o tym kierunku studiów.
Pozdrawiam
---------- Wiadomość przekazana dalej ----------
Od: Marzena Toczek <m.toczek@lubuskie.pl>
Data: poniedziałek, 3 lutego 2020
Temat: dot. informacji: Enologię jako kierunek studiów uruchomiono w woj. lubuskim
Do: Adam Fularz <adam.fularz@wieczorna.pl>
DW: Agnieszka Stawiarska <a.stawiarska@lubuskie.pl>Szanowny Panie Redaktorze, w sprawie uruchomionego w tym roku nowego kierunku kształcenia podyplomowego bardzo proszę o kontakt z Uniwersytetem Zielonogórskim. Koordynatorem studiów jest Dr Justyna Korycka z Lubuskiego Ośrodka Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych.
__________________________________________________________________________
Merkuriusz Polski
Polish News Agency. W Krakowie od 3 stycznia 1661 r.
Adam Fularz, manager Radiotelewizji
Prezes Zarządu, Wieczorna.pl SP. Z O. O.,ul. Dolina Zielona 24A, 65-154 Zielona Góra
Wydawnictwo Merkuriusz Polski
"Wieczorna.pl" sp. z o.o.
T +48604443623
E adam.fularz@wieczorna.pl
KRS 0000416514, NIP 9731008676, REGON 081032764
AGENCJA PRASOWA MERKURIUSZ POLSKI- Wieści i treści od 3 stycznia 1661
Informuję rozmówcę o przysługującym mu prawie do autoryzacji wypowiedzi udzielonych naszej agencji. Aby skorzystać z prawa, rozmówca niezwłocznie po udzieleniu wypowiedzi dla AP Merkuriusz Polski musi oznajmić że skorzysta z tego prawa. Czas na autoryzację wynosi 6 godzin od otrzymania przez rozmówcę zapisu jego słów.
Komentarze
Prześlij komentarz